Travis Skot u novom dokumentarcu otkrio intimne trenutke sa porođaja Kajli Džener VIDEO

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travis Skot u novom dokumentarcu otkrio intimne trenutke sa porođaja Kajli Džener VIDEO

Novi dokumentarac "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" izašao je u javnost, a u njemu se pojavljuju i Kajli Džener i njihova ćerka Stormi.

U dokumentarcu se nalazi veliki broj preslatkih fotografija Stormi, a najdragoceniji su oni klipovi koje je on stavio u film, a snimljeni su onog dana kada je malena došla na svet.

Imali smo prilike da bacimo pogled na nju kada je rođena u kratkom klipu koji je Kajli objavila, piše Cosmopolitan. Na njegovom videu vidimo Kajli kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Naručju drži malu Stormi.

Stormi je imala svoj debi na crvenom tepihu i to sa mamom i tatom.

Oni još uvek nisu u braku, ali je nedavno izvor blizak paru izjavio da je Travis i te kako zainteresovan da stane na ludi kamen sa starletom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kajli Džener i Trevis Skot sa ćerkom Stormi na crvenom tepihu (foto)

Izvor: Story, 28.Avg.2019

Ponosni roditelji Kajli Džener i Trevis Skot poveli su svoju 18-mesečnu ćerku na premijeru Trevisovog prvog dokumentarca. Naime, Skotov film pod nazivom “Mom i can fly” gledaocima pruža pogled na muzičarov život i uspon – od njegovog ranog detinjstava do uloge oca a trejler uključuje i...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.