Tifani Tramp se verila sa 23-godišnjim milijarderom FOTO

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 10:48

Tifani Tramp se verila sa 23-godišnjim milijarderom FOTO

Tifani Tramp iskoristila je poslednji dan svog oca kao predsednika SAD kako bi objavila da je verena sa svojim partnerom, milijarderom Majklom Bulosom.

Dvadesetsedmogodišnja ćerka Donalda Trampa objavila je fotografiju sa partnerom iz Bele kuće, opisujući veridbu sa 23-godišnjim Bulosom kao njeno najposebnije sjećanje iz očeva mandata.

"Bila mi je čast da proslavim mnoge prekretnice, istorijske prilike i da stvorim uspomene sa porodicom u Beloj kući. Ništa posebnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od moje veridbe sa neverovatnim verenikom Majklom", napisala je i dodala kako je par uzbuđen zbog svog idućeg poglavlja.

Bulos, naslednik nigerijskog konglomerata Bulos Enterprajzes teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanu, a odrastao u Nigeriji pre nego što se preselio u SAD nakon što je upoznao Tifani.

Izvor navodi kako bi par mogao da živi na Floridi, gde je Tifani već gledala imanja. Tramp i Melania navodno planiraju da se penzionišu takođe na Floridi.

Tifani i Majkl su u vezi otkako su se upoznali u Mikonosu u Grčkoj u leto 2018. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kćerka Donalda Trampa se vjerila sa 23-godišnjim milijarderom

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2021

Tifani Tramp iskoristila je posljednji dan svog oca kao predsjednika SAD kako bi objavila da je vjerena sa svojim partnerom, milijarderom Majklom Bulosom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.