Tajna Konstraktine BESPREKORNE KOŽE - Isplivao snimak iz šminkernice, ovako se priprema za scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 21:24

Tajna Konstraktine BESPREKORNE KOŽE - Isplivao snimak iz šminkernice, ovako se priprema za scenu

Pevačica uvek izgleda sveže i negovano čak i uz minimum šminke!

Radio-televizija Srbije odabrala je 28 kompozicija koje će se takmičiti na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024" na kojem će biti odabran predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije". Pevačica Ana Đurić Konstrakta koja nas je već predstavljala na Evroviziji nasptupaće ove godine na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024".

Konstrakta se aktivno sprema za nastup večeras, a na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je podelila nekoliko fotografija nastalih u toku  pripreme.

Na prvoj je Konstrakta gde je pozirala sa maskom za hidrataciju kože oko očiju.

- Ja bih ovako na binu, leba mi - napisala je u opisu videa, a zatim dodala i snimak na kojem se vidi ekstenzija koju će verovatno nositi na sceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.