TUGA: Preminuo najstariji sin (12) poznate modne blogerke Bojane Mutić, drugi je u teškom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:28

TUGA: Preminuo najstariji sin (12) poznate modne blogerke Bojane Mutić, drugi je u teškom stanju

Objava majke potresla sve do kostiju.

Poznata banjalučka modna blogerka Bojanu Mutić podelila je večeras sa svojim pratiocima bolnu vest o smrti svog prvenca Nikolaja (12), dok je drugi sin (9) u kritičnom stanju.

Mutićeva je stekla veliku popularnost kao blogerka koja kroz svoj blog dokumentuje lepšu stranu života kao umetnost, a težu stranu života kao realista i borac.

Iako je njen najstariji sin, kojem je dijagnostifikovana jedna od najtežih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << genetskih oboljenja, Paelizeus Merzbacher, umro prošli mesec, Mutićeva je tek večeras smogla snage da o tome obavesti javnost.

- Dragi prijatelji, pratioci, klijenti, saradnici, nisam smogla snage da vam se obratim ranije. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga koje ću objasniti u nastavku. Desila nam se najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj je preminuo 25. januara, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju - napisala je Mutićeva na svom Fejsbuk profilu.

Ona daje dodaje da bol koju osećaju i agoniju koju prolaze, nije moguće opisati, pa to neće ni učiniti.

- Pišem vam jer je ovo jedini način da se obratim svima. Svima vama koji ste upoznati s tragedijom koja nam se dogodila, da vam se zahvalim na izrazima saučešća, iskazanoj ljubavi,podršci i brizi. Hvala, ali nama se ne može pomoći, a ja nisam u stanju da komuniciram, da se javljam na pozive, da razgovaram, primam posete. U ovakvim okolnostima, ja jedva preživljavam svaku sekundu, i ovo malo snage koju nemam, čuvam za brigu o Maksimu i trud da Milica ne ispašta zbog moje tuge i nemoći - napisala je Mutićeva.

Zbog toga, kako dodaje ona, ne moće se javiti svakom pojedinačno. Mutićeva moli da joj se zbog toga niko ne zameri.

- I svima vama koji do ovog trenutka niste znali šta se desilo, izvinjavam se što ranije nisam našla način da ovo učinim, da vas obavestim i zamolim vas za razumevanje i strpljenje, jer ja nisam u mogućnosti da izvršavam svoje obaveze, da odgovaram na poruke, mail-ove, upite, zahteve... Do daljnjeg, ili nikada, ne znam. O tome, u ovom teškom momentu, nije moguće i nije prikladno govoriti. Oprostite i hvala vam - poručila je ova hrabra majka.

A post shared by Bojana Mutić (@modaitakoto)

Srbija Danas/Aloonline.ba/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UMRO DVANAESTOGODIŠNJI SIN INFLUENSERKE BOJANE MUTIĆ Njenom mlađem sinu se bore za život: "Bol nije moguće opisati"

Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 19:45

Influenserka Bojana Mutić iz Banjaluke podelila je sa svima da je njen stariji sin Nikolaj (12) preminuo, dok se mlađem sinu Maksimu (9) bore za život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.