TRIK OD PET SEKUNDI: Evo kako da postigneš veći VOLUMEN kose, ovako neće izgledati masno i slepljeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 13:37

TRIK OD PET SEKUNDI: Evo kako da postigneš veći VOLUMEN kose, ovako neće izgledati masno i slepljeno

Ništa lakše!

Jesen je tu i pored brige o ishrani i kako ćemo ojačati imunitet, ali je takođe veoma bitno da se obrati pažnja na kosu i kožu koje sada, kada je vreme hladnije posebno mogu biti na udaru.

Kada je reč o koži vodite računa da je hidrirana, pijte dosta tečnosti, vode i čaja, ali poštujte i pravilo od tri minuta, koje podrazumeva da se nakon tuširanja obavezno namažete hidratantnim losionom, ali u roku od tri minuta nakon izlaska iz kade. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ukolio nosite zaštitnu masku preko lica, potstarajte se da uvek bude čista. Ukoliko je platnena perite je na visokoj temperaturi i peglajte, a ukoliko je jednokratna, nemojte je držati u torbi, a zatim stavljati preko lica. Nakon jednog korišćenja je bacite.

Kada je reč o kosi ne moramo ni da govorimo koliko je bitno da pronađete šampon i pakovanje koji će vam odgovarati. Tu je takođe i zaštitno ulje koje stavljate na kosu nakon pranja, ali uvek u manjim količinama i na vlažnu kosu kako bi upila ulje. Ukoliko stavite previše rizikujete da vam frizura ne bude toliko trajna, zato vodite računa o količini.

 Veoma je bitno i da vam je četka čista, perite je i dezinfikute bar jednom mesečno, jer se ovako na njoj skupljaju dlake i prljavština koja se tako prenosi na čistu kosu.

Ukoliko imate problem sa volumenom, četkajte je tako što čete glavu spustiti do kolena, a zatim je tako četkati sa unutrašnje strane. Kada je očešljana naprskajte malo laka upravo sa unutrašnje strane. To će držati vlasi podignutim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.