TRIDESET KILOGRAMA VIŠE: Glumica VIĐENA na SNIMANJU, izgleda NEPREPOZNATLJIVO, šokantna transformacija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 22:43

TRIDESET KILOGRAMA VIŠE: Glumica VIĐENA na SNIMANJU, izgleda NEPREPOZNATLJIVO, šokantna transformacija (FOTO)

Neviđeno izdanje!

Glumica Rene Zelveger šokirala je javnost poslednjih par godina svojim transformacijama, najpre tako što je nabacila veliki broj kilograma za ulogu u filmu "Dnevnik Bridžit Džouns". U tom periodu imala je veliki višak kiograma, a zatim se nakon snimanja filma ponovo vratila u formu i ponovo iznenadila javnost preteranim estetskim intervencijama zbog kojih više nije ličila na sebe.

Nakon ovog filma izjavila je da se više neće gojiti za bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju ulogu šta god da joj ponude, ali je izgleda za novu ulogu pronašla rešenje.

U javnost su isplivale fotografije sa snimanja na kojima glumica možemo slobodno reći ne liči na sebe.

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger)

Reč je o transformaciji za potrebe snimanja svoje nove serije „The Thing About Pam“, o osuđenoj ubici Pam Hap, koja se snima u Nju Orleansu je fascinantna.

Rene je toliko promenila svoj lični opis, a deluje kao da ima 30 kilograma više. Za svoju poslednju ulogu, oskarovka je fotografisana sa specijalno urađenom protetikom lica, u debelom, posebno krojenom odelu i sa zlatno plavom perikom.

Rene Zelveger (52) glumi u mini-seriji NBC-a o pravom zločinu koja je zasnovana na istinitoj priči o ubistvu Betsi Farije 2011. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.