TRI ČOKOLADE DNEVNO, ugojila se DEVET KILOGRAMA! Aleksandra Mladenović NA DIJETI, jede samo OVU HRANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 16:41

TRI ČOKOLADE DNEVNO, ugojila se DEVET KILOGRAMA! Aleksandra Mladenović NA DIJETI, jede samo OVU HRANU

Uspela da kilažu vrati u normalu.

Aleksandra Mladenović nije mogla ni da zamisli da će da kuburi sa kilogramima jer je oduvek bila mršavica. Pevačica je zbog problema sa hormonima u poslednjih nekoliko meseci ugojila devet kilograma.

- I jednom periodu imala sam mnogo stresnih situacija koje su dovele do hormonskog disbalansa u mom telu. Zbog toga sam se ugojila devet kilograma, a zatim upala u depresiju. Javnost je brže bolje odmah osula paljbu po meni, govorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su kako sam se izbotoksirala. Nisam mogla ponaosob da se objašnjavam da nisam ubrizgavala botok - počela je priču Mladenovićka i dodala da je utehu našla u stresnim situacijama u hrani.

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

- Jela sam devet puta dnevno. Non-stop sam bila gladna. Ja, koja ne volim slatkiše, jela sam po tri čokolade dnevno. Normalno je da sam se ugojila kada sam u tim momentima jela kao nenormalna. Sve mi je odlazilo u zadnicu i lice, dobila sam čak i podbradak.

Uvidela je da je vrag odneo salu i da mora da probuši kašiku.

- Morala sam da promenim ishranu. Nisam mogla da zamislim obrok bez hleba, a sada sam ga skroz izbacila, kao i gazirane sokove i ostale nezdrave namernice. U početku mi je bilo teško jer sam dete sa sela koje nije naviklo da se hrani salaticama. Majka mi je rekla: "Šta to jedeš, sine moj, Jel to neka trava, ljubi te majka." Bila je šokirana a ja sam joj odgovorila : "Ćuti ne staj mi na muku." Pored voća i povrća, pijem i čajeve za izbacivanje tečnosti. Poslednji obrok pojedem oko sedam uveče - rekla je pevačica.

Aleksandra je ostavila jedan dan oduška u nedelji kad moće da jede šta poželi.

- Tada ceo dan pijem gazirani sok, jedem pljeskavicu, to radim da me želja mine. Ali zato posle sam celi dan na detoksu. Tada pijem samo sokiće od voća, povrća, nane....

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

Pevačica ističe da je za dva meseca smršala četiri kilograma, ali da mora još.

- Već se mnogo bolje osećam, nisam natečena, imam više energije... Želja mi je da skinem još pet kilograma, pa da se vratim na staru kilažu - završava Mladenovićeva.

Šta jede Aleksandra Mladenović

- Doručak: Jaja sa avokadom i krompirom - Ručak: Belo meso sa roštilja i povrće - Večera: Salata od tune

Trik savet 

Kada legnem u krevet i počnu da mi krče creva, samo pogledam u plafon i kažem: Nema veze, sada ću da spavam i dam sve od sebe da utonem u san.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.