TRENDOVI BOJA ZA PROLEĆE/LETO 2012

Izvor: GlamDama.com, 22.Nov.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENDOVI BOJA ZA PROLEĆE/LETO 2012

Raznovrsnost trendova boja za proleće/leto 2012 nije prevelika, ali uključuje sve divne nijanse koje biste voleli da nosite. Vatreno crvena, jarko žuta i narandžasta, elegantna bela i crna – ove boje čine da se osećate specijalno.
Možda ste već počeli da planirate šta ćete kupiti za narednu sezonu. Ali to jednostavno ne možete da uradite bez znanja koje će boje biti trendy. Zato smo mi za vas napravili listu nijansi koje su dizajneri najčešće koristili za svoje kolekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << za proleće/leto 2012.
 
 
 
 
TREND#1 – KARAMEL BOJE
Meke karamel boje – uključujući krem, nežno pink, boju korala, breskve i banane – biće veoma popularne naredne sezone. Možete ih nositi odvojeno ili zajedno, u kombinaciji sa svetlijim ili pastelnim tonovima.
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#2 – NARANDŽASTA
Narandžasta je veliki hit za proleće/leto 2012. Pojavljuje se svuda i na svemu – haljinama, cipelama, torbama, kaiševima, naočarima.... Ako je narandžasta jedna od vaših omiljenih boja, možete to iskoristiti i uživati u njoj. Možete biti ekstremni i probati kompletno narandžasti look ili možete dodati narandžaste detalje da osvežite svoj outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#3 – BELA
Dok je crna najčešće boja za zimu, bela je najbolja za leto. Kompletno beli look je jedan od najmodernijih za trendova za proleće/leto 2012. Probajte delikatnu čipku ili nabore za ženstveniji look ili se odlučite za ravne linije i elegantniji izgled.
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#4 – FUKSIJA
Ova boja nije toliko sveprisutna kao narandžasta ili bela u kolekcijama za narednu sezonu. Ali pojavljuje se često i izgleda neverovatno.
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#5 – CRNA
Naravno da bi bilo ludo pomisliti da crna nije u trendu za proleće/leto 2012. Ona to uvek jeste, dozvoljavajući ženi da se poigrava sa drugim bojama, eksperimentiše i pravi interesantne kombinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#6 – CRNO-BELA
Kombinacija ove dve neutralne boje takođe je neutralna, ali u isto vreme je pametna i elegantna. A ponekad crna i bela mogu izgledati i vrlo neobično zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#7 – ŽUTA
Žuta uvek ide zajedno sa narandžastom. Kada je narandžasta trendy, žuta takođe postane popularna. To je prosto modni zakon na koji moramo da se naviknemo. Od bledo žute do limun žute – ova paleta je savršena za proleće/leto 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#8 – BOJA KOŽE
Ova nijansa je jedna od najboljih u paleti boja zbog svoje prilagodljivosti. Može se kombinovati sa bilo čim i nikada neće izgledati vulgarno ili obično. Ima nešto u ovoj boji što je čini tako jedinstvenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#9 – CRVENA
Crvena je došla, kao i žuta i narandžasta, da nam proleće bude sjajnije. Dolazi nam u nijansama od vatreno crvene pa do bleđih tonova. Ali bez obzira za koju se odlučite, crvena će učiniti da izgledate posebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TREND#10 – PLAVA
Plava nam je predstavljena u raznovrsnim tonovima. Tu je electric plava od koje skoro da bole oči, tamno plava koja izgleda vrlo plemenito, akvamarin plava, tirkizna i čak i veoma svetlo plava.

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.