TOTALNO OĆELAVILA! Starleti se pojavili PEČATI na glavi zbog EKSTENZIJA, a onda primenila BIZARNU TERAPIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 20:38

TOTALNO OĆELAVILA! Starleti se pojavili PEČATI na glavi zbog EKSTENZIJA, a onda primenila BIZARNU TERAPIJU!

Izgubila kosu pa krenula u akciju spašavanja

Britanski bivši model i učesnica mnogih rijaliti programa Keti Prajs u poslednje vreme ima sam pehove. Nedavno je bankrotirala, a zatim je slomila oba stopala prilikom posete zabavnom parku u Turskoj.

Sada je otkrila kako je i počela gubiti kosu zbog dugogodišnjeg nošenja ekstenzija. Zbog toga je krenula na tretman koji mnogi još doživljaju kao bizaran - ubizgava plazmu iz vlastite krvi u teme kako bi joj ponovno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izrasla kosa.

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Oct 13, 2020 at 2:10am PDT

Keti inače voli da menja svoj izgled, pa je tako samo prošle godine bila na operacijama za zatezanje kože lica i oko očiju, kao i stražnjice, a smanjivala je i smanjiti grudi. Navodno su se njena deca po njenom povratku iz Turske, gde je operisana, prepala njenim novim izgledom. Sa ćelavim delovima na temenu prvo je pokušala da se bori tako što ih je skrivala sprejem u boji, no onda se odlučila za tretman plazme i nije, rekla je, zažalila.

A post shared by GREEN ETUDE (@green.etude) on Oct 16, 2020 at 8:14am PDT

- Nosila sam ekstenzije od 18 godine, a kosu volim nositi podignutu, što isto nije dobro na duge staze. Osim toga, bila sam i pod stresom, brinem se za petero dece - objasnila je Keti kojoj je na nekim mestima na glavi kosa u potpunosti nestala.

Nakon tretmana plazmom iz krvi, tzv. "vampire facial", bila je oduševljena jer je očekivala da će više boleti.

- Ovo boli manje od botoksa - zaključila je bivša manekenka.

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Sep 27, 2020 at 11:18am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.