TEŠKI TRENUCI za Miru Banjac! Glumica se potpuno POVUKLA: Danima ne izlazim iz kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 10:50

TEŠKI TRENUCI za Miru Banjac! Glumica se potpuno POVUKLA: "Danima ne izlazim iz kuće"

Naša legendarna glumica se oporavlja nakon teškog stanja u kojem se našla posle sepse koju je dobila i bolova u kolenima

Proslavljena glumica Mira Banjac povukla se iz javnog života u poslednje vreme, a za to ima i razlog.

Ona se nedavno suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je bila prikovana u krevetu bolnice mesecima. Glumica je zbog bola u kolenima i sepse bila primorana da se dugo leči, ali nakon izlaska iz bolnice, počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je da živi malo povučenijim životom.

Glumica koja za nekoliko meseci proslavlja 94. rođendan navela je da se potpuno povukla u svoja četiri zida.

Danima ne izlazim iz kuće i mada su me mnogi zvali da nešto snimamo, odbila sam sve poslovne ponude. Ne dajem ni intervjue, u suštini, sve sam po ko zna koliko puta ispričala. Ali pratite šta se dešava, možda bude nekog povoda da razgovaramo. Ko zna, možda još nešto uradim - ispričala je Mira za Alo.

Foto: Srbija Danas

Ona je tada navela da je sebi poželela da bude zdrava, da može da radi i da nikada ne miruje, a ne da je zalivaju kao biljku.

Foto: Srbija Danas

Ona je tada navela da je sebi poželela da bude zdrava, da može da radi i da nikada ne miruje, a ne da je zalivaju kao biljku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.