#TBT: Poznate lepotice kojima godine ne mogu ništa!

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Sep.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#TBT: Poznate lepotice kojima godine ne mogu ništa!

Mlade devojke danas se sve ranije odlučuju na estetske korekcije ne bi li poboljšale svoj fizički izgled. Ili se već u dvadesetima se podvrgavaju antiejdžing tretmanima, po uzoru na poznate idole.

Pa, drage devojke, ne pokušavaju baš sve holivudske dame da vrate vreme unazad. Ove lepotice dokaz su da vam godine ne mogu ništa!

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Još se dobro drže: Poznate lepotice za koje je vreme stalo!

Izvor: Svet, 29.Sep.2014

Mlade devojke danas se sve ranije odlučuju da idu pod nož ne bi li poboljšale svoj fizički izgled. Ili se već u dvadesetima podvrgavaju antiejdžing tretmanima, po uzoru na poznate idole.. Ipak, ne pokušavaju baš sve holivudske dame da vrate vreme unazad. Džulija Roberts, Hali Beri i druge lepotice...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.