TALENAT I OLIČENJE LEPOTE: Liv Tajler, povukla se iz sveta filma, rodila TROJE DECE, a evo kako danas IZGLEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 10:47

TALENAT I OLIČENJE LEPOTE: Liv Tajler, povukla se iz sveta filma, rodila TROJE DECE, a evo kako danas IZGLEDA

Njene plave oči, nežan izgled lica i duga kosa uticali su na to da, sem po talentu za glumu, ostane upamćena kao jedna od najlepših žena na svetu.

Liv Tajler se svi sećamo iz spota za pesmu "Crazy" grupe "Aerosmith". Bilo je nemoguće ne primetiti prelepu devojku kojoj se smešila karijera u filmskoj industriji.

Rođena je 1. jula 1977. godine, a njeni roditelji su takođe bili poznati - majka model i grupi devojka Bebe Buel i otac čuveni muzičar Stiven Tajler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
O svom odnosu sa majkom, Liv je svojevremeno govorila:

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle)

- Tek kad sam i sama postala majka, shvatila sam kroz što je sve prošla moja. Zamislite, lude sedamdesete su, svi se zabavljaju, vi ste 23-godišnja devojka iz Mejna koja je došla da osvoji Njujork, i onda se preko noći nađete u ulozi koju baš i niste planirali: samohrane majke. Mora da je bilo zastrašujuće - izjavila je glumica.

Njena majka je ostala u drugom stanju sa Stivenom iako je bila u zvaničnoj vezi sa muzičarem Todom Randgrinom.

A post shared by em (@sweetsongsandcinema)

- Majka mi je već priznala da Tod nije moj pravi otac, a ko bi to mogao biti shvatila sam kad me odvela na koncert Aerosmita i kad sam ugledala ćerku Stivena Tajlera, Miju, koja je izgledala kao moja bliznakinja. Pitala sam mamu da li je Stiven moj otac, a ona se rasplakala. Nakon šoka, okrenula sam stvari na šalu i konstatovala kako će Božić od sada biti jako zanimljiv. Danas sam presrećna jer mogu reći da sam u životu imala dva oca, prepuna energije, luda, urnebesno zabavna umetnika, kao i gomilu braće i sestara. Zovemo se čopor Tajlerovih - rekla je.

A post shared by 𝐍𝐎𝐒𝐓𝐀𝐋𝐆𝐈𝐀 𝐅𝐈𝐋𝐄𝐒 (@nostalgiafiles)

Njena komplikovana porodična priča nije uticala na njenu profesiju. Podsetimo, ova glumica je ostvarila veliki broj uloga i igrala je u blokbasterima kao što su "Ukradena lepota", "Gospodar prstenova", "Devojka iz Džersija", "Armagedon" i drugi...

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle)

Od 2014. godine je u vezi sa Dejvidom Gardnerom. Zanimljivo je da ih je spojila Kejt Mos, a par je prvo dete Sejlor Gardner dobio 2015. godine. Godinu dana kasnije stigla je i Lula Rouz. Liv inače ima i sina Majla iz braka sa muzičarem Rojstonom Langdonom, a i Dejv ima sina iz svog prethodnog braka. Živi u Engleskoj, vode miran porodičan život, a Liv danas izgleda, moramo priznati, prelepo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.