Svi su uzdisali za njom, a već joj je 60? I mi smo šokirani

Izvor: B92, 07.Apr.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su uzdisali za njom, a već joj je 60? I mi smo šokirani

U braku je 25 godina i još jedna je od filmskih diva koje su zavolele Instagram.

"Lice s ožiljkom", "Žena mačka", "Jednog lepog dana", "Doba nevinosti", Veštice iz Istvika" – da li je uopšte moguće nabrojati sve filmove s Mišel Fajfer. Ova glumica danas ima 60 godina - da, i mi smo šokirani!

Mišel Fajfer sada je na svom Instagram profilu objavila video u kojem pokazuje kako i dan danas zna da koristi svoj bič iz uloge Žene mačke. Ona je svoj profil pokrenula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tek pre oko dva i po meseca, a na njemu najčešće objavljuje sebi drage ljude, poput Glen Klouz, Dakote Faning i Džudi Denč.

Može se primetiti da je pomalo nostalgična, tako da ćete često videti fotografije iz njenih uloga, slike njene porodice, a imaćete priliku da pogledate i par video-zapisa u kojima je glavni akter upravo ona, tako da, ako ste se umorili od savršenih influenserskih profila, Mišel bi mogla da bude prijatno osveženje pri razgledanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.