Svi su gledali u ovaj detalj na haljini Kejt Midlton

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su gledali u ovaj detalj na haljini Kejt Midlton

Da li je vojvotkinja od Kembridža bila svesna toga da će njena zelena haljina poneti naziv „najljuće haljine na svetu“?

Kejt Midlton bila je u poseti jednoj školi u Londonu, a za ovu priliku obukla je zelenu haljinu od tvida koja je imala tako pozicionirane džepove koji su mnoge podsetili na junaka iz crtanog filma Evil Pea.

"Jednom kada prepoznate ljutito lice na ovoj haljini, posle toga ne možete da ga ne primetite“, komentarisali su na društvenim mrežama.

Možda je haljina bila ljutita, ali Kejt je sve vreme bila nasmejana i srdačno se družila s decom i roditeljima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi su gledali u ovaj detalj na haljini Kejt Midlton

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2019

Da li je vojvotkinja od Kembridža bila svesna toga da će njena zelena haljina poneti naziv "najljuće haljine na svetu"?..Kejt Midlton bila je u poseti jednoj školi u Londonu, a za ovu priliku obukla je zelenu haljinu od tvida koja je imala tako pozicionirane džepove koji su mnoge podsetili na junaka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.