Svi mi govorili da sam predebela, sada se kaju, ali prekasno: Pevačica je smršala 40 kilograma i potpuno je DRUGA OSOBA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 09:12

"Svi mi govorili da sam predebela, sada se kaju, ali prekasno": Pevačica je smršala 40 kilograma i potpuno je DRUGA OSOBA (FOTO)

Ono što je najviše boli je, kaže, činjenica da ju je Holivud istinski prihvatio tek sada, kada je smršala.

Nakon što sam izgubila 40 kilograma, život mi se potpuno preokrenuo. Pre toga, nije bilo nimalo lako, kaže pevačica.

Keli Ozborn (36), ćerka Ozija Ozborna, celog života vodi bitku sa viškom kilograma. Često se podvrgavala raznim dijetama, nakon kojih bi jedno vreme uživala u rezultatima, ali bi te kilograme brzo vratila nazad, često u većoj meri nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što je izgubila.

Nedavno je uz operaciju smanjivanja želuca skinula 40 kilograma i u intervjuu progovorila o promeni koju joj je donela takva transformacija.

Keli danas ima struk o kakvom je, kaže, ceo život maštala. Takav struk privlači mnogo pažnje, a Keli otkriva kako se sa svim tim nosi.

- Bila sam na operaciji želuca, ne zanima me šta će ljudi o tome govoriti. Samo su mi promenili oblik želuca i to je to. Nikada neću da lažem o tome, smatram da je to najbolja stvar koju sam uradila" kaže Keli u podkastu "Hollywood Raw", dodajući i da je svesna da promena životnog stila mora da traje celog života, u suprotnom će sve izgubljene kilograme vratiti.

- Ogorčena sam zbog toga. Dok sam bila debela, svi su me odbijali. Niko nije želeo ništa sa mnom, ni u poslu ni privatno. Muškarci su mi otvoreno govorili da sam super, ali predebela. Sada kada sam mršava, svi su zainteresovani za mene - kaže Keli koja je u srećnoj vezi sa skejterom Erikom Bragom, sa kojim je u ljubavi od prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.