Sve veći trend u svetu! Garant biste i vi želeli stakleno lice, a evo kako to da postignete...

Izvor: Prva.rs, 15.Sep.2017, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve veći trend u svetu! Garant biste i vi želeli "stakleno lice", a evo kako to da postignete...

Azijske lepotice, a posebno one iz Koreje, poznate su po svom režimu nege kože. Njima je važno da izgledaju mlađe, pa su zato otkrile trend “staklene kože”.
"Staklena koža je idealna koža u Koreji – čista, bez otvorenih pora, blistava i svetla, baš kao staklo”, objašnjavaju Sara Li i Kristin Čeng, osnivačice Glow Recipe, online trgovine korejskim proizvodima.
Međutim, dodaju da ovakav efekt na koži nije lako postići i za to najčešće nisu dovoljni samo proizvodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << piše www.refinery29.com.

"Takva koža nije nešto što ćete dobiti preko noći. Morate biti uporni i dosledni kako biste postigli profinjenu teksturu i mladalački izgled”, napominje Ališija Jun, osnivačica online trgovine.
Osim toga, važno se orijentisati na proizvode koji deluju na dublje delove kože, ne samo na površini, a to su enzimski pilinzi i razni hidratantski serumi. 
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.