Sutra je NAJBOLJI dan za ISPUNJENJE ŽELJA i planove za BUDUĆNOST - Astrološkinja Jasmina otkriva šta je POTREBNO da uradite

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 13:53

Sutra je NAJBOLJI dan za ISPUNJENJE ŽELJA i planove za BUDUĆNOST - Astrološkinja Jasmina otkriva šta je POTREBNO da uradite

Svaka osoba živi za svoj san, radujući se malim pobjedama na putu do željenog cilja. Neki žele steći nezavisnost, drugi – da pronađu ljubav, treći – da postanu bogatiji i uspešniji. Kakav god bio san, može ga ostvariti svako ko veruje u sebe i zna da se potraga za srećom uvek isplati ako delujete s namerom.

Želje se ispunjavaju onima koji veruju u čuda - da li vi verujete? Postoje razne tehnike motivacije i vizualizacije za koje se veruju da pomažu u ispunjenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želja, a astrološkinja Jasmina Mitrović otkriva zašto je baš sutra poseban dan za planove za budućnost.

- Sreda je veoma energičan dan. Mesec ulazi u znak Jarca što će doneti ozbiljnost, fokus i doslednost. Idealno je da se pozabavite sa dugoročnim ciljevima i planovima, da se uhvatite u koštac sa najzahtevnijim zadacima i ne odlažete za kasnije. Imaćete potrebnu volju, istrajnost i posvwćenost da ono što započnete ovih dana i sprovedete u delo.

Ukoliko trebate nešto da odradite u nekoj zvaničnoj instituciji onda je ovo idealan dan za to. Sunce u dobrom aspektu sa Uranom, i Mars sa Saturnom daće vam fantastičnu podršku za sve što se tiče vaše budućnosti. Bilo kakvu promenu na duže staze želite da napravite ovo je najbolji dan.

Imaćete dosta energije, potrebu za slobodom i oslobođenjem. Dobro je da istaknete svoju ličnost i zadobijete odgovarajuću poziciju i moć, posebno ukoliko pokažete svoju autentičnost i po čemu ss izdvajate od drugih. Ovo nije dan kada trebate da se smanjujete i uklapate u šablon i ono što drugi očekuju od vas - rekla je Jasmina za portal Srbija Danas.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.