Supruga Marinka Rokvića objavila neobičan recept - Dodala BUĐAVI SIR kruškama i napravila LUKSUZAN specijalitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 20:33

Supruga Marinka Rokvića objavila neobičan recept - Dodala BUĐAVI SIR kruškama i napravila LUKSUZAN specijalitet

Slavica Rokvić svojim Instagram profilom inspiriše brojne žene raznim receptima, motivacionim porukama, kao i savetima za dom. Ovaj put je podelila i zanimljiv recept.

Supruga Marinka Rokvića na svom Instagram profilu objavila je njen recept za luksuzan specijalitet. Kako je i sama navela ova neobična kombinacija nateraće vas da se osetite kao da ručate u najboljem francuskom restoranu.

Slavica Rokvić obradovala je svoje pratioce, a njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << recept vam prenosimo u celosti. 

Kruške prepoloviti, izdubiti, izdinstati ih na malo ulja od koštica grožđa, a mogu da se ispeku u rerni. Dok su se dinstaju, a potrebno im je jako malo da bi omekšale, izgnječite gorgonzolu - buđavi sir, istucajte orahe u avanu. Udubljenja u kruškama puniti ovim nadevom.

Објава коју дели Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.