Stvarno sjajan look: Obrve optočene šljokicama

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Nov.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvarno sjajan look: Obrve optočene šljokicama

Nakon što vas je potpuno osvojio trend šljokičavih bradonja, predstavljamo vam svetlucavi hit za žene koji će upotpuniti vaš praznični look! Foto: Instagram Tokom prazničnih meseci kada uglavnom idemo sa žurke na žurku, malo koja od nas može da odoli šljokicama i njihovom magičnom sjaju. Ovaj trend već je osvojio devojke širom planete, a neke od njih svojim novim izgledom pohvalile su se i na Instagramu. Ukoliko ste dovoljno hrabre da isprobate ovaj beauty trend, inspiraciju potražite >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u imidžu nekih od devojaka koje smo za vas pronašli na društvenim mrežama. A photo posted by LINA EKH (@makeupbylina) on Nov 8, 2015 at 11:30pm PST A photo posted by @jessberriosartistry on Oct 6, 2015 at 5:54pm PDT A photo posted by Levi-Jade Taylor (@levijadetaylor) on Nov 22, 2015 at 4:10am PST Ovaj look lako ćete postići tako što ćete glitter za lice naneti na obrve na koje ste prethodno stavili gel za oblikovanje obrva. Uz ovakav upečatljivi detalj na vašem licu, neće vam niti potreban ni crveni ruž, ni upadljive senke. I garantujemo da ćete biti kraljica svake žurke!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obrve su UKRAS LICA – ali čije su NAJLEPŠE?

Izvor: Savršena.com, 01.Dec.2015, 09:15

Obrve o kojima priča ceo svet (foto: Instagram).. 2015. godina će, između ostalog, ostati upamćena i po potpuno ispunjenim i iscrtanim obrvama, koje mnogi bezuspešno kude.. . Haštag #EyebrowsOnFleek je postao naročito popularan nakon što ga je u opisu jedne svoje fotografije upotrebila Kim Kardashian, napraćenija...

Nastavak na Savršena.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.