Spremate vašu devojčicu za malu maturu? Pročitajte naše modne predloge

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Apr.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremate vašu devojčicu za malu maturu? Pročitajte naše modne predloge

Mala matura je nešto što se pamti celo detinjstvo, pa i tokom daljeg školovanja. Kako bi vaša devojčica zablistala na maturskoj večeri, kombinacije haljina i pantalona zanimljiva su modna ideja za proleće 2016. godine i odličan su predlog za mlade maturantkinje koje žele da izgledaju nesvakidašnje. Foto: Guliver/Getty Ideja koje vam donosimo u nastavku najbolje će pristajati mladim devojkama, i sigurno smo da ćete naći nešto što odgovara baš vama… Foto: Guliver/Getty Eleganta i >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << graciozna poput Mirande Ker Niko to ne radi bolje od nje. Miranda Ker važi za jednu od najstilizovanijih žena na modnoj sceni. Ukoliko želite da vaša devojčica na ovoj večeri izgleda baš poput princeze iz bajke, onda je ovo prava haljina za vas. Laganog kroja, sečena u struku i svedenih detalja, velika je šansa da mlada dama ponese baš titulu “prom queen”. Još naših predloga kako da stilizujete vašu princezu za ovaj važan događaj u njenom životu pogledajte OVDE. 

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Modna policija: Ovo su najkontroverznije haljine poznatih dama!

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Apr.2016, 15:21

Iako imaju mnogo novca, a kreatori se otimaju oko toga koja dama će nositi njihovu kreaciju, ipak, ponekad se i našim poznatim damama desi da u potpunosti promaše autfit, te da se na crvenom tepihu pojave u kreacijama koje nas sve šokiraju i ostave bez komentara! Foto: Guliver/Getty Pogledajte u...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.