Spektakl na nebu donosi VELIKE PROMENE: Mesec u Vodoliji rešava FINANSIJSKE i poslovne PROBLEME - evo i kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 16:59

Spektakl na nebu donosi VELIKE PROMENE: Mesec u Vodoliji rešava FINANSIJSKE i poslovne PROBLEME - evo i kako

Ponedeljak smo započeli Mesecom u Vodoliji

- Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Vodolije što nagoveštava nalet promena koje će se odvijati i pokretati upravo ove sedmice. Dan je pogodan za aktivaciju velikih projekata, organizaciju događaja i društveno korisnih pitanja u vidu pokreta za podršku nekom delu kolektiva, kao i za okupljanje prijatelja ili istomišljenika.

Pogodino je za optimizaciju posla kojim se bavite kao i podizanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na viši nivo kvaliteta i naprednih sistema. Idealno je za angažovanje saradnika koji će vam pomoći u digitalnom marketingu. Danas imate osećaj da sve radi za vaše najveće dobro i da ste u sinhronizaciji sa onim i što osećate i što mislite.

Merkur u trigonu sa Jupiterom podržava sve vaše projekte koji su povezani sa usavršavanjem, dobijanjem važnih papira i sertifikata, inostranstvom i stranim tržištem, kao i za putovanja. Pratite svoju intuiciju i osećaj koji će vas nepogrešivo voditi u željenom smeru - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.