Sofija Vergara i njen 26-godišnji sin izgledaju kao vršnjaci

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara i njen 26-godišnji sin izgledaju kao vršnjaci

Sin najplaćenije televizijske glumice krenuo je majčinim stopama.Manolo Gonzalez Vergara zvezda je serije "Gilti parti" (Guilty Party) koja je ove nedelje u Holivudu proslavila lansiranje druge sezone, a mladi glumac na premijeru je stigao u pratnji svoje slavne majke Sofije.

Zgodni 26-godišnjak slika je i prilika svoje majke, a iako je među njima razlika od 20 godina, kada stoje jedno pored drugog, izgledaju kao vršnjaci.

Osim izgleda i glumačkog talenta, Manolo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je od Sofije, očigledno, nasledio i smisao za modu. On je na premijeru svoje serije došao u prilično ležernom izdanju u običnoj beloj majici, kožnoj jakni, crnim pantalonama i patikama.

Sofija nije htela da ga zaseni, pa je obukla crnu haljinu i neupadljive nud štikle, ali atraktivna Kolumbijka još je jednom potvrdila da uopšte ne treba mnogo da se trudi kako bi svi pogledi bili na njoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sofija Vergara i njen 26-godišnji sin izgledaju kao vršnjaci

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2018

Sin najplaćenije televizijske glumice krenuo je majčinim stopama. Manolo Gonzalez Vergara zvijezda je serije "Giltu parti" (Guilty Party) koja je ove nedjelje u Holivudu proslavila lansiranje druge sezone, a mladi glumac na premijeru je stigao u pratnji svoje slavne majke Sofije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.