Snežana Dakić u 54. godini OSLOBODILA GRUDI, pa pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 21:46

Snežana Dakić u 54. godini OSLOBODILA GRUDI, pa pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

Ona je primer da lepota ne poznaje godine i da je samopouzdanje najlepši aksesoar koji ne može da se kupi.

Poznata voditeljka Snežana Dakić iznenadila je javnost hrabrom odlukom da u svojoj 54. godini oslobodi grudi i pokaže svetu kako izgleda u kupaćem kostimu.

Fotografiju koje je nedavno podelila na svom profilu na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju i divljenje.

Snežana je oduvek bila simbol elegancije i lepote, a ovaj hrabar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potez samo potvrđuje njenu samouverenost i prihvatanje sopstvenog tela.

Na slici se vidi Snežana kako pozira, sa osmehom na licu i bezbrižnom energijom.

Reakcije javnosti su brzo pristizale, a mnogi su se divili Snežaninom izgledu u poodmaklim godinama.

Njeni fanovi su pohvalili njen hrabrost i istakli da je ona primer samoprihvatanja i inspiracija za sve žene da budu ponosne na svoje telo bez obzira na godine.

Snežana Dakić je tokom svoje karijere uvek bila otvorena i iskrena, a ovaj gest samo potvrđuje njenu autentičnost i želju da inspiriše druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.