Šestorica braće dobili prvu sestricu, ovako su opisali svoju radost

Izvor: B92, 20.Sep.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestorica braće dobili prvu sestricu, ovako su opisali svoju radost

Sve emocije su pretočili u nekoliko rečenica.

Šer i Stiven su bili uzbuđeni što će dobiti još jednu bebu. Nakon šest sinova, porodica je bila uzbuđena što će dobiti devojčicu.

Krajem avgusta, beba Rubi je došla na svet i počela njen uzbudljiv život sa mamom, tatom i njenih šestoro braće. Nekoliko dana kasnije Šer i Stiven su odlučili da svakom sinu daju Rubi da je drži na nekoliko minuta i da pred kamerama ispričaju kako se osećaju što napokon imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sestru.

Dečaci - Noks (2), Šeperd (4), Hjuston (5), Sojer (7), Kembel (10) i Džekson (13) imaju jedinstveni utisak kada se radi o ulozi starijeg brata za Rubi.

Jedno je sigurno, Rubin prvi dečko će morati da bude jako pažljiv.

Mnogo je mala, slađa je nego što sam mislio da će biti, volim je, samo su neki od njihovih komentara. Pogledajte ovaj neodoljivi video.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.