SVI JE ZNATE! Pre Slobode Mićalović, Vojin Ćetković bio je u braku sa poznatom voditeljkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 22:14

SVI JE ZNATE! Pre Slobode Mićalović, Vojin Ćetković bio je u braku sa poznatom voditeljkom

Znamo je po radu na veoma popularnoj televiziji.

Srpski glumac Vojin Ćetković godinama je već u braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, sa kojom ima dve ćerke bliznakinje, Veru i Milu.

Njih dvoje nose epitet najskladnijeg bračnog para na domaćoj glumačkoj sceni, a retko ko se seća da je kao mlad Vojin bio u braku sa poznatom srpskom voditeljkom.

U pitanju je Nataša Milovanović, koja je tada zajedno sa Duškom Vučinić činila tandem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TV Trećeg kanala RTS-a.

U više navrata Vojin je govorio da je to bila mladalačka ljubav. Brak nije potrajao, a ubrzo nakon razvoda Nataša se preselila u Pariz gde i danas živi.

Natašu od tada veoma retko viđamo u javnosti, ali ona i dalje često voli da dođe u Srbiju gde ima mnogo prijatelja, rodbine i kolega. Poznato je da se Nataša druži sa voditeljkom Marijom Kilibardom, zahvaljujući kojoj imamo priliku da vidimo kako ona danas izgleda.

Nataša je jednom prilikom, kada je doputovala u Beograd, bila u društvu voditeljke Marije Kilibarde i Irene Vukotić. Taj trenutak Marija je zabeležila objavom na društvenim mrežama.

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.