SVE ŠTO VAM TREBA: Dobra kožna jakna je nešto što svaka žena mora da ima - evo zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ŠTO VAM TREBA: Dobra kožna jakna je nešto što svaka žena mora da ima - evo zašto

Svaki stajling podigne na viši nivo.

Kožna jakna je klasik. Nosi se uvek, u bilo koje doba dana, godine i ide uz sve.

Kožna jakna je bezvremeni aksesoar koji svakom stajlingu daje tu "opasnu" notu. Možete je nositi sa farmerkama, haljinama, pantalonama, u poslovnoj, opuštenoj ili elegantnoj varijanti, uvek će izgledati dobro.

A photo posted by Fashion Climaxx (@fashionclimaxx2) on Feb 6, 2017 at 5:32am PST

Najčešće boje koje se nose su crna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braon i siva ali zašto ne biste obukle kožnu jaknu i u nekoj drugoj boji? Ovog proleća, izuzetno će biti moderne jakne svetlijih nijansi poput nežno roze, pastelno žute, zelene ili bebi plave.

Velika prednost kožne jakne u boji jeste što od najobičnijeg stajlinga u jednoj boji, npr. crnoj ili beloj može napraviti pravo malo čudo. Ako ipak mislite da niste tip koji može da iznese roze ili crvenu kožnu jaknu, onda se uvek možete odlučiti za neku od klasičnih boja i znajte da nikako nećete pogrešiti.

U galeriji pogledajte neke od modela koji vam mogu poslužiti kao inspiracija:

Masna koža je zahtevna, ali šta je sa negom suve? Isprobajte ovu domaću masku, preporodiće vas!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.