ŠTITI OD ZLA I POKREĆE PROSPERITET! Ovu AMAJLIJU Vesne Rivas, koristili su naši PRECI kao MOĆNU zaštitu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 17:45

ŠTITI OD ZLA I POKREĆE PROSPERITET! Ovu AMAJLIJU Vesne Rivas, koristili su naši PRECI kao MOĆNU zaštitu!

Evo koliko je jaka!

Pevačica, bivša učesnica rijalitija "Parovi" i tarot tumač Vesna Rivas je u svojoj astro radionici demonstrirala kako se priprema amajlija u našem narodu poznata kao raskovnik.

Ova amajlija veoma je popularna u Istočnoj Srbiji, a prema Vesninim rečima svako treba da ima jednu ovakvu amajliku, koja se specijalno priprema za osobu kojoj pripada i personalizovana je.

A post shared by Vesna Rivas Official (@rivasvesna) on Oct 18, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020 at 8:45am PDT

Šta je zapravo raskovnik?

Raskovnik je trava za koju se prema legendi veruje da ima magične moći. On otvara svaku bravu, raskiva svaki okov i sve čini rasčinjuje. Pravi raskovnik je veoma teško pronaći. Naši stari su raskovnik tražili tako što su sami sebe okivali u bukagije i noću lutali mestima gde su verovali da raskovnik raste. Tamo gde se okovi sami otvore i spadnu, tu mora biti raskovnik. Legenda kaže da se do mitskoga blaga cara Radovana može doći samo pomoću ove trave.

U narodu se veruje da postoji jedna noć u godini u kojoj paprati cvetaju magičnim cvetom i to je noć u kojoj je najlakše pronaći raskovnik. Neki tvrde da je to i jednino vreme kada se ova magična trava može pronaći.

- Raskovnik se programira za pojedinca, za porodicu, za radni kolektiv, za prostor u kome živite, radite i zemlju koju obrađujete. Najjača amajlija koju je priroda stvorila. Zaštita od svakog zla i negativnih energija, amajlija koja vam otvara sve blokirane puteve, razbija strahove, pokreće, vraća snagu i veru. Ovih dana ću vam puno pisati o Raskovniku i u svakom smislu vas upoznati sa njim. Raskovnik je amajlija za sve, sveti Koren. Božija amajlija za sve narode i narodnosti - napisala je Vesna u svojoj objavi.

A post shared by Vesna Rivas Official (@rivasvesna) on Oct 18, 2020 at 11:10am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.