STIGLE GA DAJANINE REČI!? Kralj Čarls se susreće sa POSLEDICAMA NEISPUNJENJA Dajanine poslednje želje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:36

STIGLE GA DAJANINE REČI!? Kralj Čarls se susreće sa POSLEDICAMA NEISPUNJENJA Dajanine poslednje želje

Na ovo naslednik trona i njegova kraljica nisu računali!

Krunisanje kralja Čarlsa III odavno je završeno, ali javnost u Britaniji ne miruje. Ono što je u centru pažnje javnosti je raskol u kraljevskoj porodici i loši odnosi sa princem Harijem koji na krunisanju nije imao nikakvu ulogu, bio je izdvojen od ostalih članova, a ceremoniji nije prisustvovala njegova supruga Megan Markl.

Ono što dodatno doliva ulje na vatru, je što posle 25 godina od smrti princeze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dajane, Britanci ne mogu kralju Čarlsu i kraljici Kamili da oproste preljubu, razvod i sve što se dogodilo sa princezom Dajanom.

Zbog ovoga su i dalje veoma nepopularni u društvu, a društvene mreže su pune video snimaka na kojima se vrši poređenje princeze Dajane i kraljice Kamile, uz prilično nipodaštavajuće komentare koji se odnose na sadašnju kraljicu.

Mnogi smatraju, da je ostala živa i u braku sa Čarlsom, da ne bi bilo bolje kraljice od Dajane.

U javnosti se provlače i reči pokojne princeze Dajane, preciznije izjava, koju je dala 1995. godine u jednom intervjuu, da smatra da bi, kada za to dođe vreme, Čarls trebao da ustupi svoju kraljevsku poziciju Vilijemu.

Smatrala je da je on mnogo bolji izbor za ovu poziciju od omraženog Čarlsa, ali joj kraljica koja je bila istog stava u to vreme, nije ispunila tu želju, kao ni Čarls.

Britanci sada komentarišu da je neispunjenje ove želje i činjenica da su Čarls i Kamila prilično nepopularni u narodu, zapravo, Dajanina poslednja osveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.