STIGAO JE NOVI HIT - Žene u Srbiji POLUDELE ZA OVIM BALETANKAMA, rasprodaju se za dan! Zaboravi na sandale

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 16:12

STIGAO JE NOVI HIT - Žene u Srbiji POLUDELE ZA OVIM BALETANKAMA, rasprodaju se za dan! Zaboravi na sandale

Svakog leta pojavi se novi model cipela koji opseda naše fidove na mrežema. I dok su prošle godine bile sandale za ribare, sada se pojavila nova opsesija.

Svakog leta pojavi se novi model cipela koji opseda naše fidove na mrežema. I dok su prošle godine bile sandale za ribare, sada se pojavila nova opsesija -  mrežaste, providne baletanke - meš baletanke.

Čak je i modna influenserka Leandra Medine Cohen posvetila ceo editorijal meš baletankama baletankama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su odjednom postale "vizit karta" devojaka koje žele da budu u trendu.

A post shared by Loeffler Randall (@loefflerrandall)

E sad, ovaj trend se razvija već neko vreme - The Rov je poslao obuću koja liči na čarape još 2019, a Khaite je izdao verziju ukrašenu Svavorski kristalima za proleće/leto 2023.

I Sandi Liang i Loeffler Randall su ove sezone iskoristili dizajn — sa siluetom Meri Džejn i ukrasom od kristala.

Bilo kako bilo, ove baletanke se prodaju čim se pojave. A zašto? Pa razlog je zato što su jednostavne, zabavne i prozračne.

A post shared by Sandy Liang (@sandyliang)

Zapravo, možda je najubedljiviji argument za mrežaste ravne baletanke ipak taj što ih je neverovatno lako nositi. I baš je tako, bilo da nosite haljine, suknje, pantalone sa ravnim nogavicama, savršeno će se uklopiti.

I što je još bolje, možete da ih operetete i brzo osušite posle svakog nošenja i uvek će biti kao nove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.