STALNO SAM SE LJUTILA I GOVORILA NE Ćerka Tončija Huljića je NESTVARNO LEPA, a svojim izjavama DIŽE BURU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 20:00

"STALNO SAM SE LJUTILA I GOVORILA NE" Ćerka Tončija Huljića je NESTVARNO LEPA, a svojim izjavama DIŽE BURU

Blista!

Ćerka pevača Tončija Huljića, Hana, prošle godine objavila je da će uploviti u muzičke vode i da joj u toj odluci veliku podršku pruža njen otac koji je veoma uspešan u toj obalsti. Hana je od tate nasledila talenat, a lepotu i šarm od majke Vjekoslave Huljić.

- Tončiju je Hana jako slična. Ona je vrlo istrajna u tome da ostvari svoje snove. Kao magistar kompozicije već se dokazala, između ostalog napisala je nekoliko kompozicija za Zagrebačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << filharmoniju, s kojom je Tonči nedavno održao koncert u zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski". Sin Ivan je takođe iskusni muzičar i budući očev naslednik  - izjavila je za hrvatske medije prošle godine Vjekoslava.

Ako volite darove rucnog rada, predlazem ove sarene pletene @_tanya_bracelets_ narukvice 🎁🙃

Објава коју дели Hana (@hana.huljic) дана 13. Апр 2020. у 7:03 PDT

Hana danas ima 29 godina, a seća se kako su joj u detinjstvu postavljali konstatno jedno pitanje.

- Od malena se sećam da su me ljudi pitali hoću li biti nova pevačica Magazina, ja sam se stalno ljutila i govorila im "Ne" - rekla je u intervjuu za „RTL Exkluziv“ i dodala:

🍇

Објава коју дели Hana (@hana.huljic) дана 15. Сеп 2020. у 1:37 PDT

- Tati sam više puta morala da objašnjavam da me nije briga hoće li neko imati negativan komentar na račun toga što dolazim iz poznate porodice. Bojao se reakcija i podbadanja. Ne zato što je njemu stalo do nečijih komentara, nego zato što se postavio zaštitnički i hteo je da me poštedi takvih reakcija. Ali po tome ni ja ni brat ne bi rebalo da radimo ništa i nikad da ne pokušamo ništa iz straha od negativnih komentara. Ceo sam se život opterećivala time, ali me više nije briga. Došla sam do te granice kada je sve prestalo da me brine. Valjda je to i stvar odrastanja - izjavila je Hana.

Tangled🦎🐴

Објава коју дели Hana (@hana.huljic) дана 18. Сеп 2020. у 9:21 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.