ŠTA REČE? Ovo dvoje glumaca žive u posebnoj vrsti braka, a EVO izjave koja je šokirala javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA REČE? Ovo dvoje glumaca žive u posebnoj vrsti braka, a EVO izjave koja je šokirala javnost!

Nečuveno!

Kartin Zete Džouns i Majkl Daglas su u braku su već 18 godina, a nedavno je Ketrin ispričala koliko ih je kao porodicu uzdrmala vest o zlostavljanju koje je bilo pripisano Daglasu. Čak ni ovaj izmišljeni skandal nije uspeo da naruši njihov odnos.

Gostujući u šouu "Today" na NBC njuzu Ketrin je voditeljima otkrila na čemu se zapravo temelji njihov odnos i šokirala javnost.

- Jako sam srećna što smo uspeli da opstanemo zajedno skoro 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina. Nikada nisam mislila da je moguće s nekim provesti toliko godina i da će sve biti idealno. Zapravo i nije bio idealno. Majkl i ja imamo otvoren brak i vezu. Kada imate decu koja nisu kriva što su se rodila u svetu punom nepravde, onda morate da budete otvoreni i sve iskreno da delite - rekla je glumica.

Upravo činjenica da sve dele zajedno odnosila se na nedavnu priču Ketrin Zite o optužbama za zlostavljanje njenog supruga. Tada su, kako kaže, ona i Majkl seli zajedno sa svoje dvoje dece i razgovarali o ovom skandalu.

- Rođena sam u Evropi i jako mi je važna porodica tako da mi je normalno da svi zajedno sednemo za sto i razgovaramo o tome - kazala je Ketrin. Ali svima je u sećanju ostala izjava o "otvorenom braku", a sa njom i pitanje šta ovaj brak podrazumeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.