SRĐAN JE VELIKI ŠARMER: Voditelj uspeo da odoli Rozgi jer kod kuće ima ovakvu ŽENU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRĐAN JE VELIKI ŠARMER: Voditelj uspeo da odoli Rozgi jer kod kuće ima ovakvu ŽENU (FOTO)

Njegova velika ljubav.

Srđan Predojević je jedno od omiljenih televizijskih lica kod nas. Voditelj jutarnjeg programa na televiziji "Pink" je veliki šarmer među pripadnicama lepšeg pola ali čini se da je on zauvek "pao" na šarm svoje supruge Mirjane.

Srđan je svoju veliku ljubav oženio 2014. godine a ceremoniji u Parizu su prisustvovala i njihova deca, sin Stefan (8) i ćerka Sofija (5). Kasnije su sklopili i građanski brak u našoj ambasadi.

POZNATA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GLUMICA (46) ŠOKIRALA: Utegla se u providne helanke pa pokazala GROZOTU (FOTO)

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU: Rozga sela pored voditelja, njegova reakcija PRENERAZILA Jovanu! (VIDEO)

Mirjana je po struci pravnik a medijski se gotovo nikada ne eksponira. Srđan i njegova supruga Mirjana su veliki prijatelji sa Jovanom i Željkom Joksimovićem, a Srđan je i Jovanin venčani kum.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.