SMANJEN LIBIDO UTIČE NA LJUBAVNI ŽIVOT: Zahvaljujući ovom PRIRODNOM PREPARATU pobedite impotenciju, stres i nezadovoljstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 09:49

SMANJEN LIBIDO UTIČE NA LJUBAVNI ŽIVOT: Zahvaljujući ovom PRIRODNOM PREPARATU pobedite impotenciju, stres i nezadovoljstvo

Najbolje rešenje za većinu vrsta tegoba, pa i za ovu, možemo pronaći u prirodi

Osim zdravstvenih, fizičkih prepreka, na smanjenu potenciju i libido veliki uticaj ima način života, odnosno, nagomilani stres, previše obaveza, osećaj anksioznosti zbog svega što treba uraditi i obezbediti. Sve te „sitnice“ koje nam se dešavaju u toku dana i o kojima ne možemo da prestanemo da razmišljamo i brinemo se, smanjuju potenciju, libido i izazivaju erektilnu disfunkciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sve ove navedene stvari u velikoj meri utiču i na odnos između partnera i narušavaju emotivne odnose.

Seksualna nemoć nije samo najčešća tegoba kod uvećane prostate, upale ili infekcije ove muške žlezde, već i problem sa kojim se muškarci najteže suočavaju. Svaka promena koja se u njoj dešava utiče i na postizanje erekcije, kvalitet seksualnog čina i, na kraju, na samu oplodnju.

Prirodni preparat koji može biti od pomoći

Ekstrakt Afričke Šljive se preporučuje kod prostatitisa jer ima protivupalno dejstvo na tkivo prostate. Afrička Šljiva pomaže da se smanji upala u tkivu prostate, otklone smetnje pri mokrenju, poveća elastičnost mokraćne bešike i smanje tegobe i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja, spreči pojava infekcija urogenitalnih organa i pojača potencija.

A post shared by Afrička Šljiva (@africka_sljiva)

Kako Afrička šljiva može pomoći?

Ekstrakt kore Afričke šljive se koristi u Evropi od sredine šezdesetih godina u tretmanu dobroćudne hiperplazije prostate. U početnim fazama bolesti javlja se češće mokrenje i urgentni pozivi na mokrenje.

Afrička šljiva se preporučuje jer može pomoći da se:

- Uspori proces hiperplazije i redukuje uvećanost prostate

- Poboljša rad prostate

- Otklone smetnje pri mokrenju (snizi učestalost i olakša proces izbacivanja mokraće, a poveća količina izbačenog urina)

- Poveća elastičnost mokraćne bešike i smanje tegobe i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja

- Spreči pojava infekcija urogenitalnih organa

- Smanji upala u tkivu prostate

- Jača potencija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.