SKUVALA JE ČAJ I KESICU STAVILA U FRIŽIDER! TRIK koji oduševljava - evo zašto MORATE odmah to da uradite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 14:27

SKUVALA JE ČAJ I KESICU STAVILA U FRIŽIDER! TRIK koji oduševljava - evo zašto MORATE odmah to da uradite!

Probajte, deluje!

Ako u frižideru držite namirnice sa specifičnim mirisom poput roštiljskog mesa, marinade, specijalitete sa belim lukom u sebi, postoji opravdan strah da ostatak hrane, poput kolača ili torte sa šlagom, ne "upije" te jake arome.

No, tada u pomoć priskače jednostavan, a delotvoran i potpuno besplatan trik. Reč je o najobičnijoj kesici za čaj!

Skuvajte čaj, izvadite kesicu, sačekajte da se osuši, stavite je na tanjirić, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smestite u centralni deo frižidera. Kesica čaja efikasno upija neprijatne mirise, ali ipak pre nego što je stavite u frižifer, hranu odložite u plastičnu posudu ili poklopljenu šerpu.

Ako vam je frižider preveliki, upotrebite nekoliko kesica čaja i rasporedite ih na više mesta.

Takođe, kesica čaja može da vam posluži da neutrališete mirise iz kante za đubre - jednostavno je stavite na dno kante. Isti slučaj je i sa peskom za mačke, stavite jednu kesicu u kutiju gde držite pesak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.