SARU NI DA VIDI, A NI OVU OSOBU! Kim Katral imala uslov da se na snimanju NE SRETNE sa ovim ljudima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 16:14

SARU NI DA VIDI, A NI OVU OSOBU! Kim Katral imala uslov da se na snimanju NE SRETNE sa ovim ljudima!

Producenti su joj ispunili želje, a svoju scenu je već snimila.

Slavna glumica Kim Katral će se opet naći u ulozi čuvene i omiljene Samante Džouns, u seriji "And Just Like That...", iako se priča da je u svađi sa glavnom zvezdom ovog ostvarenja, Sarom Džesikom Parker, pišu strani mediji.

Kako se navodi, Samanta će ovog puta igrati kratku, epizodnu ulogu na samom kraju druge sezone, a u završnoj sceni će imati kontakt sa Keri Bredšo, ali samo preko telefona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Poznato je da Kim Katral nije želela da snima nastavak serije zbog lošeg odnosa sa koleginicama, pogotovo Sarom Džesikom, ali se predomislila, a za producente je imala dva uslova.

Prvi je da ne snima sa bivšim koleginicama, a drugi da ne vidi reditelja Majkla Patrika Kinga, koji je inače blizak sa Parkerovom.

- Kim je imala dva uslova, da ne glumi ni sa jednom od bivših koleginica i da ne vidi Majkla Patrika Kinga - priča izvor za "Page six".

Podsetimo, kako je pisao "Variety", Katrelova je svoju scenu u novoj sezoni već snimila 22. marta, u Njujorku, a da nije videla, niti razgovarala sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis. Takođe, sve ovo je snimljeno i bez reditelja Majkla Patrika Kinga.

Samanta je bila deo prve sezone serije "And Just Like That...", takođe samo preko telefona, tačnije preko tekstualne poruke koju joj je Keri više puta slala, kada je pokušala da popravi njihovo prijateljstvo.

Druga sezona serije "And Just Like That..." biće premijerno prikazana 22. juna na platformi Max (nekada HBO Max, prim.aut), piše "Daily Mail".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.