SADA SAM ZADOVOLJNA, RADUJEM SE DRUGOJ TRUDNOĆI: Luna Đogani progovorila o majčinstvu i SVOJOJ SREĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 21:26

SADA SAM ZADOVOLJNA, RADUJEM SE DRUGOJ TRUDNOĆI: Luna Đogani progovorila o majčinstvu i SVOJOJ SREĆI

Luna Đogani nedavno je postala majka, a sada otkriva kako se snalazi u novoj ulozi i bračnim vodama.

I pored neprospavanih noći i brojnih slatkih muka koje nosi majčinstvo, Luna Đogani posle više meseci od rođenja prve ćerkice Mije, već razmišlja o drugoj bebi.

Mlada Luna smatra da nije bila zahtevna trudnica, kako to obično biva, zbog čega bi rado da ponovo bude u drugom stanju.

Luna Đogani uživa u braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkicu Miu, a reklo bi se da je konačno pronašla svoj mir i sreću, što ne krije, već neretko deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delove svog privatnog života, a sada je otkrila i kako se snalazi u novoj ulozi.

- Majčinstvo je najlakši i najteži posao, ne postoji ništa lepše, ne postoji lepša titula i lepši period života- rekla je Đoganijeva za Grand Online i otkrila da nije sve tako prelako i sjajno, kao što neke žene predstavljaju majčinstvo.

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

- Ume da bude i jako teško, ali to je normalno. Uživam u svemu tome i mislim da sam se baš dobro snašla s obzirom na to da nemam ni bebisiterke, ni neku posebnu pomoć, sem porodice. Super sam se snašla, ja sam zadovoljna i stvarno dajem svoj maksimum- istakla je Luna.

- Savetujem se sa mamom jer ipak ona ima dosta iskustva i najbolje može da me posavetuje. Ono što je meni od majke ostalo posebno u sećanju, a sada ja primenjujem na svojoj ćerci je to da joj pružam mnogo ljubavi, nežnosti i strpljenja. To je najbolji savet, najbitnije je da odrasta u porodici u kojoj je jako voljena -  iskrena je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.