Rođenje deteta joj pomoglo da oprosti suprugu neverstvo

Izvor: B92, 05.Avg.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođenje deteta joj pomoglo da oprosti suprugu neverstvo

Straleta Kejti Prajs donela je na svet svoje peto dete. Inače, novorođena devojčica je drugo dete koje Kejti ima sa nevernim suprugom Kiranom koji ju je varao sa njenom najboljom prijateljicom.

Iako je medije potresala vest da je suprug Kejti Prajs varao starletu koja je bila već u poodmakloj trudnoći ona je rođenjem njihove ćerke odlučila da ovo neverstvo ostavi iza sebe.

Starelta se porodila dve nedelje pre termina, a vest o porođaju je na Tviteru objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kejtina predstavnica za medije.

Ovo je Kejtino peto dete, ali drugo sa nevernim Kiranom Hajlerom sa kojim ima sina Džeta.

Kiran je tokom cele Kejtine trudnoće varao svoju suprugu sa njenom najboljom prijateljicom, ali je rođenje deteta olakšalo starleti da ipak odluči da oprosti suprugu neverstvo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.