Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Feb.2024, 14:31
Riblji štapići u crvenom vinu sa Frikom začinjenom mešavinom
Riblji štapići u crvenom vinu prave se brzo i lako sa novom Frikom mešavinom „4 godišnja doba“ Fine dining restorani poznati su po preukusnim jelima, specifičnim aromama i po načinu pripreme hrane, tokom koje se maksimalno čuva kvalitet svežih namirnica. Fine dining restorani i kompanija Frikom po tome su vrlo slični, jer i Frikom posebnim procesima čuva svežinu i hranljivost svom voću i povrću. Za ovo jelo vaš glavni sastojak biće nova začinjena mešavina zvana „4 Godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << doba“. Koristeći ovu začinjenu mešavinu, koja sadrži žutu boraniju, šargarepu, mahune mladog graška i cvetove brokolija, skratićete proces pripreme jela za više koraka. Kako se prave riblji štapići u crvenom vinu? Potrebno je: Silikonski kalup 200 grama Frikom spanaća 2,5 kg agar-agara Frikom pakovanje začinjene mešavine „4 Godišnja Doba“; Frikom pakovanje ribljih štapića 250 grama putera 200 grama šećera 1 litar crvenog vina Frikom mix zamrznutog voća Priprema ribljih štapića u crvenom vinu korak po korak: Korak 1: Kratko probariti zaleđeni spanać. Prodinstati mešavinu „4 godišnja doba“ i dodati agar-agar. Korak 2: U kalup ređati redom oceđeni spanać, zatim skuvano povrće i staviti u frižider da se stegne. Za to vreme, riblje štapiće ispeći u rerni. Dok se štapići pripremaju, otopite šećer, a zatim dodajte crveno vino. Kada se karamelizovan šećer rastopi, dodati puter i kuvati na niskoj temperaturi dok se sos ne zgusne. Korak 3: Kako biste napravili pravu hedonističku atmosferu primerenu fine dining restoranima, pripremljeni sos iskoristite da išarate tanjir, na sredinu tanjira servirajte smesu iz kalupa, a tik uz to dodajte riblje štapiće. Za još egzotičniji izgled dodajte Frikom zaleđeni mix voća. Prijatno! FrikomThe post Riblji štapići u crvenom vinu sa Frikom začinjenom mešavinom appeared first on Lepota i zdravlje.
Nastavak na Lepota i zdravlje...