Rešile NESUGLASICE pa završile POLUGOLE u provodu: Anastasija i Prijovićka DEKOLTEIMA zapalile mreže! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 16:24

Rešile NESUGLASICE pa završile POLUGOLE u provodu: Anastasija i Prijovićka DEKOLTEIMA zapalile mreže! (FOTO)

Pevačice u provokativnim izdanjima.

Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović otvoreno su govorile o nesuglasicama u svom odnosu koje su razgovorom rešile i nastavile druženje kao da se ništa nije desilo, a tome sada svedoče i slike iz provoda na jednom beogradskom splavu.

Pevačice su se shodno vrelim letnjim temperaturama razgolitile, te na žurku otišle u izazovnim izdanjima i bluzama sa dubokim dekolteom.

Obe su odabrale bele odevne kombinacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a dok je Aleksandra "grmela" u raskopčanoj košuljici, Anastasija je prošetala u korsetu koji je istakao njene grudi.

One su sa društvom u provodu i dobroj muzici, a delove atmosfere redovno su kačile na svoje Instagram naloge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.