Rešenje za savršene usne: Ovi pilinzi učiniće da ispucale i suve usne postanu prošlost

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2020, 23:56

Rešenje za savršene usne: Ovi pilinzi učiniće da ispucale i suve usne postanu prošlost

Za samo par minuta!

Često sedešava da su na usne ispucale, suve, grube, što zbog hladnoće, što zbog manjka tečnosti koju unosimo i još iz niza razloga, a često su i bledunjave zbog loše prokrvljenosti tkiva.

Suve usne, osim što mogu izazivati senzacije neprijatnosti i bola – i izgledaju loše i neprivlačno, ali taj problem možete veoma jednostavo rešiti, sami, kod kuće uz dva fantastična pilinga.

Ova dva pilinga koja se prave od sastojaka koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi imamo kod kuće, otkloniće mrtve ćelije i zadebljanja sa kože usana, vratiće im glatkoću i zdravu ružičastu boju. Pilinzi su veoma delotvorni i rezultate ćete videti već posle jednog tretmana.

Za ovaj piling vam je potreban beli šećer, so i vazelin. Sastojke izmešajte i nežnim pokretima ih nanesite na usne. Utrljavajte kružnim pokretima nekoliko minuta kako biste se otklonili sav višak mrtvih ćelija sa kože i pospešili cirkulaciju.

Usne zatim isperite mlakom vodom i namažite nekom od krema predviđenih za usne ili pantenolom.

Za pripremu ovog pilinga potrebno je da pomešate skoro jednake količine meda, šećera i svežeg soka od limuna. Najpre sjedinite med i šećer, a onda dodajte sok od limuna.

Masu nanesite na usne i nežno utrljavajte kružnim pokretima nekoliko minuta. Na kraju isperite mlakom vodom i namažite usne hidratantnom kremom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.