Rene Zelveger potpuno neprepoznatljiva posle niza plastičnih operacija

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Okt.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rene Zelveger potpuno neprepoznatljiva posle niza plastičnih operacija

Oskarovka Rene Zelveger poslednjih godina je, umesto filmskih uloga, nizala plastične operacije zbog kojih je danas neprepoznatljiva.

Prve korake kao glumica Rene Zelveger napravila je u teksaškoj reklami za pivo, a sa zarađenim novcem uputila se u Los Anđeles, ne sanjajući o svetskoj karijeri. No, fanove širom sveta stekla je igrajući simpatičnu novinarku Bridžit Džouns, a za tu ulogu bila je spremna i da se ugoji čak 10 kilograma!

S oscilacijama u >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kilaži krenuli su i prvi znakovi promena na licu poznate glumice. Magija botoksa tada joj je poslužila da umanji otečenost lica izazvanog naglim debljanjem i drastičnim mršavljenjem.

Deset godina nakon što je primila i svog prvog Oskara, Rene više ne liči na šašavu Bridžit. Poslednji put kada se pojavila na crvenom tepihu glumica je šokirala prisutne neverovatnom transformacijom. Uverite se i sami!

Izvor: zadovoljna.hr, M.K.

Foto: Getty, Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.