Red carpet: Oni su bili najstilizovaniji na Nedelji mode u Novom Sadu!

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Nov.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red carpet: Oni su bili najstilizovaniji na Nedelji mode u Novom Sadu!

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka Serbia Fashion Week u Novom Sadu, budućoj prestonici kulture, okupio je najstilizovaniji svet u prethodnih nedelju dana. Uživali smo u najraznovrsnijim revijama i komadima kako domaćih, tako i stranih dizajnera. Pogledajte ko je sve ovu manifestaciju uveličao svojim prisustvom. Foto: Vanja Jimmy Ivošević Boško Jakovljević je muškarac sa najviše stila na našoj modnoj sceni. Njegove kreacije su nešto posebno, a stila mu nikada nije manjkalo. Jakna >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << sa rajfešlusom oko okovratnika je potpuno inovativna i upečatljiva. Foto: Nemanja Bojović Snežana Dakić je rado viđen gost na nedeljama mode u našoj državi. Imali smo prilike da vidimo njenu kolekciju koja je uglavnom sačinjena od jednobojnih komada i baš takav jedan vidimo i na njoj. Pročitajte i… Stret style: Kako vas vide fotografi SFW tima? Foto: Nemanja Bojović Mene ste mogli da vidite u predivnoj zelenoj haljini mlade dizajnerke Minje Mihajlović, brenda MinjaMiDesign. Iscepani džemperi, majice i haljine su potpuni must have ove sezone!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Domino kolekcija na Serbia Fashion Week-u kao uvod u Njujoršku reviju mode! FOTO

Izvor: Svet plus, 14.Nov.2016

Naša najpoznatija dizajnerka venčanica Maja Marukić održala je 10.novembra spektakularnu reviju na „Serbia Fashion Week-u“ u Novom Sadu, i tako predstavila mali deo svoje nove kolekcije „Domino“.  ..Maja je ovom revijom napravila uvertiru za Njujoršku nedelju mode gde će od 7 do 14. februara...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.