RIHANNA PONOVO ZA ARMANI!!!!

Izvor: GlamDama.com, 19.Jan.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIHANNA PONOVO ZA ARMANI!!!!

 
 
 
Rihanina prva reklamna kampanja za Emporio Armani proglašena je najsexy kampanjom 2011, prema tome nije nikakvo iznenađenje što je ovaj brend odlučio da produži uspešnu saradnju. Druga reklama, koja je tek objavljena, čak je i atraktivnija od predhodne. Pevačica izgleda prirodno i prelepo pozirajući u jednostavnoj, ali sexy odeći.

 
 
 
 
 
 
 
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << />  
 
 
Rihanna, koja je poznata po svojim kontraverznim nastupima, rizičnim izjavama i provokativnoj odeći, izgleda moderno i stylish u Emporio Armani denim modelima. Na jednoj od fotografija Rihanna leži na sofi u farmerkama i običnoj majici. Na drugoj je u prugastom šorcu i teksas jakni.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rihanna se pojavljuje i u Emporio Armani kampanji za donji veš. I ona je prirodna i ljupka kao i kampanja za džins.
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.