RADA OPET PATI: Pevačica tužna što praznik NIJE PROVELA sa porodicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA OPET PATI: Pevačica tužna što praznik NIJE PROVELA sa porodicom

Teško joj je.

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Rada Manojlović ne krije da joj je teško jer najveće hrišćanske praznike poput Uskrsa i Božića ne provodi u krugu porodice.

OVO DOSAD NIJE RADIO: Seka uslikala ČAROBNU uskršnju trpezu i slučajno pokazala LICE SVOG SINA!

Ona mnogo radi i nikada ne može za ovako bitne datume da bude u rodnom Četerežu što pevačicu ćini jako tužnom.

KIVAN: Saša Joksimović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Briga me i za majku i za taštu!

-  Ovaj posao ima puno prednosti. Obišla sam toliko gradova i zemalja da ne verujem da bih sa bilo kojim drugim zanimanjem sve to mogla. Upoznala sam sjajne ljude, videla mnogo toga. Ali pevanje ima i svojih mana. Jedna od njih je što kad su bitni datumi i praznici ne možeš da budeš sa svojima - poručuje setno Rada.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Mar 31, 2017 at 8:07pm PDT

Njoj su sada ostale samo uspomene na vremena kada je bila dete i radovala se praznicima koje je provodila sa najmilijima.

-  Sećam se da sam se kao mala mnogo radovala svim ritualima oko Vaskrsa i Božića. Sada to sebi ne mogu da priuštim. Uvek sam u drugom gradu, državi. Ne znam ni sama koliko mi se puta desilo da neke praznike dočekam ili ispratim na aerodromima, po avionima ili u klubovima. Sve ima svoju cenu - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.