Pun pogodak ili katastrofa: Džidži Hadid u kombinaciji koja nije baš za svakog FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 08:36

Pun pogodak ili katastrofa: Džidži Hadid u kombinaciji koja nije baš za svakog FOTO

Važi za jednu od najstilizovanijih žena na svetu, ali dogodi se da i njeni modni "eksperimenti" nisu tako upešni...

Džidži Hadid već godinama sarađuje sa stilistkinjom Mimi Katrel, koja u fokus svog rada stavlja vintidž i retro komade. Uska crna haljina na bretele, tik ispod kolena, vladala je modnom scenom devedesetih, a Mimi ju je sinoć iskoristila da stilizuje na moderan način.

Poznata manekenka slikana je kako dolazi na žurku prestižnog brenda Miu Miu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Malibuu zajedno sa prijateljicama. Ulicom je prošetala kao da je na pisti, u zdanju koje pleni pažnjom – ili vam se dopada ili kažete "to nikad ne bih obukla".

Naime, Džidži je obukla crnu pripijenu haljinu na bretele. Od aksesoara je ponela bele čarape i crne "oksfordice", i baš ovaj momenat je izazvao dvojake reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.