Prva dama nema baš damski rečnik: Melanija OPSOVALA dok je KITILA JELKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 18:18

Prva dama nema baš "damski rečnik": Melanija OPSOVALA dok je KITILA JELKU

Niko od nje ovo nije očekivao.

Prva dama Sjedinjenih Američkih država na odlasku, Melanija Tramp (50), pre dve godine u ovo vreme postala je pravi hit na internetu nakon što se u javnosti pojavio audio snimak njenog razgovora sa tadašnjom savetnicom.

Melanija je tada otvoreno rekla šta misli o protokolu vezanom uz uređenje Bele kuće za praznike.

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

- Koga boli k**** za božićne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gluposti i dekoracije. Ali ja to moram da uradim, zar ne? - rekla je revoltirano, ali i iskreno u razgovoru sa savetnicom, a snimak je kasnije našao put do javnosti.

Jedne je Melanijina izjava uvredila, a druge nasmejala. Mnogi su joj dali pokoji politički poen jer je reagovala "kao bilo ko od nas, a ne robot", zaključili su tada analitičari.

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Dve godine kasnije, ova izjava i dalje intrigira ljude, dok su Melanija i Bela kuća ponovno tradicionalno objavili fotografije raskošnog prazničnog uređenja doma predsednika i predsednice, a prva dama ponovno izgleda vrlo suzdržano, gotovo kao da se jako dosađuje performansom, što je zabavilo njene brojne pratioce na društvenim mrežama.

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.