Promenila LIČNI opis - Kejt BEKINSEJL više nije ISTA, a njen NOVI izgled je izazvao LAVINU komentara

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 11:12

Promenila LIČNI opis - Kejt BEKINSEJL više nije ISTA, a njen NOVI izgled je izazvao LAVINU komentara

Plava kosa definitivno doprinosi mladolikosti, Kejt je pravi primer, koji to dokazuje. Ona svojim izgledom prkosi godinama, što je starija - izgleda sve bolje.

Glumica je godinama verna smeđoj kosi sa ponekim plavkastim pramenovima ili svetlijim prelivom, a poslednjih godina imala je i još jedan zaštitni znak - kosu je uglavnom vezivala u visoki rep ili punđu i gotovo nikada je nije puštala da slobodno pada.

No, nedavno je slavna lepotica napravila drastičnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neočekivanu promenu - ne samo da se ošišala na malo dužu bobo frizuru, takozvani lob, već se ofarbala i u plavo!

Kejt Bekinsejl je bez sumnje jedna od najlepših holivudskih glumica - njena lepota je nenaglašena i ima pečat otmenosti, a ako je i radila neke esteteske zahvate - to je uradila sa merom. Činjenica je da izgleda veoma mladoliko, iako je u julu ove godine već proslavila 50. rođendan.

Izdanje je zaokružila tašnicom sa srebrnim štrasom i sandalama sa ogromnim platformama, a akcenat je bacila na svoje vitke, zategnute noge. Ipak, najviše pažnje je privukla laskava promena frizure i boje kose.

Kejt Bekinsejl je novu frizuru prikazala pre nekoliko dana na događaju Women Entertainment, kada se na crvenom tepihu pojavila u elegantnoj i romantičnoj haljinici od belog tvida.

Kejt je kasnije novom bojom kose pohvalila i na Instagramu, podelivši snimak i fotografije na kojima pozira u crvenom odelu i sa vamp crvenim karminom i definitivno izgleda  nego ikada pre!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.