Primenite ovaj TRIK sa vodom i saznaćete u kakvom je stanju vaša KOSA!

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primenite ovaj TRIK sa vodom i saznaćete u kakvom je stanju vaša KOSA!

Nemojte je češljati dok je mokra, sušite je odmah posle pranja, nipošto ne spavajte s mokrom glavom, stavljajte pakovanja, regeneratore, prirodne meleme, ne preterujte s feniranjem, farbanjem, vezivanjem... Toliko je pravila koja moramo da poštujemo da bi nam kosa izgledala besprekorno, a opet - često se dešava da je neposlušna i bezobrazna poput nepredvidivog tinejdžera.
Dok s jedne strane ima devojaka koje smatraju da kosu ne treba šišati ukoliko želimo da nam što brže poraste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << druge su malo bolje upućene, pa znaju da je uredno održavanje krajeva majka lepe i zdrave kose. Ali kako proceniti kad je pravo vreme za makaze?
Činjenica je da onog trenutka kad vaši krajevi na prvi pogled izgledaju iskrzalo i neuredno, a dlake se račvaju u nekoliko "rukavaca", to znači da je već uveliko trebalo da sedite u frizerskoj stolici, međutim, nekad nije baš sve vidljivo na prvu loptu. Ipak, postoji jednostavan način da utvrdite da li je došlo vreme za šišanje. Potrebni su vam čaša s vodom i dva minuta vremena.
Sve što treba da uradite je da uzmete nekoliko pramenova, potopite ih u čašu vode i posmatrate šta se događa.
Ako vam kosa tone, to znači da je slaba i lomljiva, iako vam se možda čini da izgleda zdravo. U tom slučaju je preporučljivo da se što pre ošišate ili stavite masku za regeneraciju. Ako, pak, kosa ostaje na površini, možete da se opustite i još malo odložite odlazak kod frizera, piše noizz.rs.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.