Priča BAKE STANIMIRKE IZ IVANJICE slama srca! Ne može da hoda, nego PUZI - Živi sama, a svi se šokiraju kada vide kako se snalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 21:12

Priča BAKE STANIMIRKE IZ IVANJICE slama srca! Ne može da hoda, nego PUZI - Živi sama, a svi se šokiraju kada vide kako se snalazi

Baka Stanimirka godinama u nazad ne može da se pohvali dobrim zdravljem, ali zato sa osmehom na licu dočekuje goste. Njena teška priča slama i najtvrđa srca.
Uz tešku muku i gvozdenu volju bori se za život i kada joj, u veoma retkim trenucima, neko pokuca na vrata, dočeka ga uz osmeh.
Svoje rane u duši i na telu vešto krije. Kada je boli, ćuti, kaže nikoga neće sopstvenim problemima da opterećuje. Baku Stanimirku Zlatić iz sela Osonica kod Ivanjice pogodila je najteža životna sudbina, piše Infoliga.
Prilog sa bakom Stanimirkom je rađen 2020. godine za vreme pandemije virusa korona.
Već godinama nije u stanju da hoda, pa je prisiljena da se puzi na kolenima kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.