Prevarila sam muža i OPROSTIO mi je, sada sam to uradila PONOVO i ovaj put imam OZBILJAN PROBLEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 12:55

"Prevarila sam muža i OPROSTIO mi je, sada sam to uradila PONOVO i ovaj put imam OZBILJAN PROBLEM!"

Želi da sačuva brak, ali ne može da prekine aferu!

Diedre je stručnjak za ljubavne i porodične probleme. Ovoga puta pisala joj je žena koja je prevarila muža. Prevarila sam muža i saznao je, a zatim mi i oprostio. Prevarila sam ga drugi put i opet mi je oprostio, ali mi je rekao da ako to uradim treći put neće više imati razumevanje.

Imam 28, a moj muž 34 godine. U braku smo šest godina, živeli smo mirno, ali ne mogu reći da je reč o velikoj strasti i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavi. U firmu u kojoj radim, došao je novi kolega koji mi se odmah svideo i ja njemu, odmah je bilo jasno da se privlačimo seksualno. Nije bilo ničega među nama, međutim za vreme pandemije smo se zbližili.

Moj muž je jedne večeri izašao sa prijateljima na piće, a on se javio i predložio da se vidimo. Razgovarali smo dugo i jedno drugom priznali da osećamo nešto, a nedugo nakon toga završili smo na zadnjem sedištu automobila i skidali smo odeću jedno drugom.

Viđali smo se mesecima, a za to vreme moj suprug je mislio da izlazim sa drugaricama. Kada je spazio jedne večeri modricu na mom vratu, koju ja pre toga nisam videla, odmah je shvatio o čemu se radi. Takođe je shvatio i sa kime sam u vezi jer sam ga ranije pominjala.

Neko vreme nismo razgovarali, a onda mi je rekao da želi da probamo ponovo i da mi oprašta. Napustila sam stari posao i prekinula kontakt sa kolegom. Međutim, ubrzo mi se ponovo javio i vratili smo se na staro.

Ne mogu da odolim jer je seks toliko dobar i čini da se osećam poželjno.

Diedre je odgovorila: Čini se da ste se tako reći zaglavili u odnosu koji vam ne donosi ništa dobro. Udati ste, a realno imate problem u braku koji možete rešiti samo tako što ćete otvoreno razgovarati sa mužem, saopštiti mu problem i predložiti da ga rešite zajedno, tako što ćete unaprediti svoj seksualni život. Prevara vam u tome neće pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.